De Pas is in 2005 ontstaan op initiatief van het SSKW, Samenwerkingsverband Sociaal Kultureel Werk,
ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van deze organisatie. Het Vrijwilligershuis Drechtsteden, de naam waaronder het SSKW nu haar werkzaamheden uitvoert, is verantwoordelijk voor de acquisitie, redactie, lay-out en uitgave van de VrijwilligersPas.

Momenteel leveren de gemeentes Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht en Binnenmaas een financiële bijdrage aan de passen voor vrijwilligers uit hun gemeente.

Aanbieders

Fijn dat u de tijd neemt om te kijken wat u voor de pas kunt betekenen én wat de pas kan bijdragen aan uw bedrijf.

Lees verder

Vrijwilligersorganisaties

Super dat u overweegt om uw vrijwilligers te verrassen met een VrijwilligersPas. Zij verdienen inderdaad een bedankje, of dat nu in de vorm van deze kortingspas is of op een andere manier.

Lees verder

Vrijwilligers 

Zonder vrijwilligers staat Nederland stil! Het SSKW heeft de VrijwilligersPas in het leven geroepen om hen daarvoor te bedanken.

Lees verder

Last Minutes

Hier vindt u de extra aanbiedingen voor vrijwilligers met een VrijwilligersPas. Dit zijn eenmalige aanbiedingen, die náást de kortingen die een jaar geldig zijn worden aangeboden. Alleen PasHouders waar we een emailadres van ontvangen, komen op de verzendlijst voor deze Last Minutes.

Lees verder

Kortingen

HIER vindt u het kortingsoverzicht voor vrijwilligers met een VrijwilligersPas.