Welkom bij de VrijwilligersPas

Fijn dat u overweegt om uw vrijwilligers te verrassen met een VrijwilligersPas. Zij verdienen inderdaad een bedankje, of dat nu in de vorm van deze kortingspas is of op een andere manier. Uit een onderzoek dat wij in 2015 hebben laten uitvoeren, blijkt dat de vrijwilligers de pas enorm waarderen.

Wie kan de VrijwilligersPas aanvragen

De besturen van vrijwilligersorganisaties (of organisaties zonder winstoogmerk, die werken met vrijwilligers) die zijn aangesloten  bij het SSKW en gevestigd zijn in een van de gemeentes die de pas mede subsidiëren.

Hoeveel kost het?

De kosten bedragen € 2,35 per stuk/per jaar voor de VrijwilligersPas, geldig van 1 juli 2019 t/m eind juni 2020.

Hoe vraagt u de VrijwilligersPas aan?

Een bestuurslid of de vrijwilligerscoördinator doet (jaarlijks) de aanvraag door een mail te sturen naar Hacer@vrijwilligershuisdrechtsteden.nl.
De passen worden op naam uitgegeven. Om dubbelingen te voorkomen is het voor u handig om te weten of een vrijwilliger al een pas krijgt van een andere vrijwilligersorganisatie.

Wilt u s.v.p. de volgende gegevens van de vrijwilligers doorgeven?

P.S. wij gaan er van uit dat de vrijwilliger u toestemming heeft gegeven deze gegevens  aan ons door te sturen [zie onze privacyverklaring]

Mw/dhr voorl tussenv naam mail huisadres pc plaats telefoon mobiel

Uitreiking passen

De VrijwilligersPassen worden op de laatste vrijdag in juni feestelijk uitgereikt. Maar ook gedurende de rest van het jaar kunnen zij aangevraagd en opgehaald worden.

Kortingsoverzicht

Alle kortingen vindt u in het Kortingsoverzicht op onze website.

Digitaal
Het Kortingsoverzicht kan worden gedownload en uitgeprint.
Wilt u een versie op papier dan kunnen we dat regelen tegen kostprijs.

Wat zijn Last Minutes?

Gemiddeld eens per 2 weken ontvangt de vrijwilliger op zijn/haar e-mailadres de Last Minute email. Hierin staan actuele aanbiedingen met kortingen of vrijkaartjes voor o.a. voorstellingen en sportwedstrijden. De Last Minutes worden vrijwel meteen gepubliceerd op de website.

Heeft u vragen? Mail dan naar anja@vrijwilligershuisdrechtsteden.nl of bel 078-2000223.