VrijwilligersPassen uitreiking op 30 juni 2017

Vrijdagmiddag 30 juni 2017 reiken wethouder mw. Jolanda de Witte van de gemeente Zwijndrecht en wethouder Rik van der Linden van de gemeente Dordrecht de VrijwilligersPas uit aan een aantal bijzondere vrijwilligers tijdens het Vrijwilligersfeest. Het feest vindt dit jaar plaats van 15.30 tot 18.00 uur in Wijkcentrum De Koloriet aan de Jacob Marisstraat 70.

 

Ophalen van de passen
Alle bestelde passen kunnen door de PasHouders worden opgehaald tijdens het Vrijwilligersfeest.
Alle passen die niet zijn opgehaald kunnen in de weken daarna, in de maand juli,  worden opgehaald bij: het Vrijwilligershuis/SSKW aan de Spuiweg 93 in Dordrecht.
De Zwijndrechtse PasHouders kunnen passen die niet tijdens het vrijwilligersfeest zijn opgehaald, gedurende de maand juli afhalen tijdens de spreekuren voor vrijwilligerswerk van ‘Zwijndrecht voor elkaar’. Nadere tijd en locatie volgen nog.

Nieuwe locatie
Jarenlang heeft het SSKW haar Nieuwjaarsreceptie gecombineerd met de uitreiking van de VrijwilligersPassen. Supergezellig! En zo succesvol dat we, vanwege het toenemend aantal PasHouders dat zelf de Pas kwam ophalen, moesten uitkijken naar een grotere locatie.
Die hebben we gevonden! In De Koloriet kunnen we alle PasHouders ontvangen.

Combi met Vrijwilligersfeest
Tegelijkertijd waren we bezig een nieuwe formule voor het Vrijwilligersfeest te verzinnen. Dit ‘bedankfeest’ werd voorheen altijd, in opdracht van de gemeente Dordrecht, in Schouwburg Kunstmin georganiseerd. Dit jaar willen we gehoor geven aan de wens van een deel van de vrijwilligers om eens een ander soort feest te organiseren, ergens in de zomer. En zodoende kwamen we op het idee om beide evenementen te combineren.

De wijken in
Ons plan is om het Vrijwilligersfeest en de uitreiking van de VrijwilligersPas ieder jaar in een andere wijk te laten plaatsvinden. Dit jaar prijzen wij ons gelukkig dat De Koloriet, in Oud-Krispijn, haar pand beschikbaar stelt voor het feest.