Vrijwilligersprijs 2016 – meldt je aan!

Instellingen, organisaties of groepen die zich bijzonder verdienstelijk hebben gemaakt voor het vrijwilligerswerk kunnen vanaf donderdag 13 oktober aangemeld worden voor de Vrijwilligersprijs 2016.

Het gemeentebestuur wil met de Vrijwilligersprijs alle vrijwilligers in Dordrecht in het zonnetje zetten. Dit jaar zijn er wederom drie mooie prijzen beschikbaar: één hoofdprijs van €2.000,-, voor de tweede plaats een bedrag van €1000,- en voor de derde plaats een bedrag van €500,-.

Aanmelden
Kandidaten voor de Vrijwilligersprijs 2016 kunnen tot 4 november aangemeld worden via www.dordrecht.nl/vrijwilligersprijs. Alle vrijwilligersorganisaties krijgen een brief met de voorwaarden en een aanmeldformulier.
De selectiecommissie kiest uit alle inzendingen vier instellingen, organisaties of groepen. Daarnaast kiest het publiek online een vijfde nominatie voor de Vrijwilligersprijs 2016. Hierna kiest de jury de drie winnaars.
Uitreiking
Op woensdag 7 december reikt wethouder Karin Lambrechts de Vrijwilligersprijs 2016 uit in Schouwburg Kunstmin. Direct na de uitreiking van de Vrijwilligersprijs is er een groot feest voor alle Dordtse vrijwilligers.

bron: website van de gemeente Dordrecht